Implant dentar rapid in Bucuresti

Implant dentar rapid

Implant dentar rapid in Bucuresti ? Cea mai buna optiune este aceea potrivita pentru tine.

Fast and fixed iti schimba viata intr-o zi !

Timpul, bunul cel mai de pret al vremurilor noastre este valorificat la maxim in cadrul acestui tratament inovator al reputatei firme germane Bredent Medical.

Bazat pe o tehnologie noua, cu beneficii evidente pentru pacient, sistemul Fast & Fixed poate fi alegerea perfecta pentru rezolvarea rapida a problemelor tale dentare.

Te gandesti la posibilitatea inserarii unui implant dentar rapid in Bucuresti ?

Sistemul de implanturi Fast & Fixed de la Bredent Germania este liderul de piata in tehnologia „dinti intr-o zi” si este utilizat cu succes de 20 de ani.

Sistemul este recunoscut si folosit in intreaga lume.

Sistemul de la Bredent presupune realizarea procedurii de implantare, crearea si montarea intregii lucrari fixe pe implant, toate in aceeasi zi.

Extractiile, sterilizarea osului, aplicarea implanturilor si confectionarea lucrarii provizorii se realizeaza in cateva ore, prin tratamentul cu implant dentar rapid in Bucuresti, la Clinica Sfantul Stefan.

Bazat pe o tehnologie noua, cu beneficii evidente pentru pacient, sistemul Fast & Fixed poate fi alegerea perfecta pentru rezolvarea rapida a problemelor dentare.

Avantajul major al folosiri sistemului SKY fast & fixed de la Bredent Medical este ca practic, in mai putin de o zi, pacientii primesc dinti ficsi cu care pot manca, vorbi, rade dar mai presus de toate isi vor recapata bucuria de a trai.

Astfel se pot intoarce imediat la o viata sociala normala si implicit la o viata de calitate.

Datorita plasarii angulate a implanturilor, osul este valorificat la maxim si astfel se obtine un perfect suport biomecanic pentru restaurarea provizorie.

Incarcarea imediata este posibila si datorita conectarii implanturilor intr-o constructie pasiva – in acest caz o punte cimentata intraoral.

Executia puntii provizorii, perfect pasiva, se realizeaza intr-un termen de circa 2 ore.

Restaurarea temporara permite negocierea intre pacient si medic a unui calendar al viitoarelor vizite la cabinetul stomatologic, castigand astfel timp suficient necesar realizarii unei lucrari permanente de maxima calitate.

In conditiile societatii din zilele noastre si mai ales ale vietii tumultoase din capitala, este de inteles cererea pacientilor pentru implant dentar rapid in Bucuresti.

De ce sa alegi sistemul Fast and Fixed de la Bredent

 • Rezultate imediate
 • Costuri reduse
 • Garantie indelungata
 • Estetica avansata
 • Tehnologie si aparatura performanta
 • Implanturi de calitate
 • Un numar redus de implanturi (4 pentru mandibula si 6 pentru maxilar), deci o interventie mai putin laborioasa decat inserarea unui implant pentru fiecare dinte in parte.
 • Evitarea interventiilor de aditie osoasa, datorita pozitiei de inserare a implanturilor, ce permit valorificare ala maxim a osului existent.

 De ce sa alegi Clinica Medicala Sfantul Stefan

Pentru:

 • solutii moderne ale problemelor tale de sanatate si estetica dentara;
 • profesionalism inaltat la rang de regula;
 • creativitate in gasirea celor mai bune metode de tratament;
 • aparatura ultraperformanta;
 • materiale de cea mai buna calitate, testate si certificate;
 • preocuparea pentru sanatatea, aspectul fizic armonios si siguranta fiecarui pacient;
 • medici specialisti- adevarati profesionisti;
 • eficienta si resposabilitate in efectuarea fiecarei proceduri.

Clinica Medicala Sf. Stefan si-a castigat, in timp, un binemeritat loc in topul celor mai performante clinici stomatologice din Bucuresti.  

Cu o prezenta activa in segmentul medical inca din 1998 , Clinica Medicala Sf. Stefan ofera servicii stomatologice in conditii de siguranta , rafinament si eleganta.

Clinica Sfantul Stefan iti poate schimba viata intr-o zi, prin sistemul de implanturi dentare Fast and Fixed.

Trebuie doar sa suni si sa te programezi pentru o consultatie, la numerele de telefon

021.25.25.693  / 0754.902.562.