Scapa de proteza mobila, cu sistemul de implanturi Fast and Fixed

Scapa de proteza mobila

Ce isi doresc pacientii cu proteze mobile cel mai mult, este acum posibil. Sistemul de implanturi Fast and Fixed va scapa de proteza mobila !

Aveti toate motivele din lume pentru a face demersul, in sensul implinirii dorintei de a scapa de proteza mobila.

Asadar, de ce ati vrea sa scapati de proteza mobila ?

Pentru ca mai buna calitate a vietii unei persoane, indiferent de varsta, tine de indeplinirea anumitor conditii elementare:

  • Sanatatea. Din pacate, imbatranirea nu poate fi evitata, dar stilul de viata sanatos poate incetini procesul de imbatranire. Obiceiurile de alimentatie si dieta contribuie considerabil in atingerea acestui tel. O masticatie corecta duce la o nutritie corespunzatoare.
  • Starea de bine, si vitalitatea. Statistic, persoanele care, in ciuda varstei, au un stil de viata sanatos si activ, sunt fericite si se bucura de viata la maxim. Practicarea sporturilor si anumite activitati sunt ingradite de teama caderii protezei.
  • Increderea in sine este de asemenea un factor determinant al calitatii vietii, la orice varsta, dar mai ales la varste inaintate.
  • Bucuria de a trai, acel „joie de vivre”. Dintii ficsi dau sentimentul de intinerire;
  • Integrarea in societate. Tine de pastrarea unui aspect fizic placut si de dorinta si capacitatea de a participa la diverse activitati. Purtarea unei proteze mobile te poate face sa eviti socializarea, datorita faptului ca nu poti putea zambi larg, participa la anumite activitati sau manca diverse alimente;

 

Indeplinirea tuturor acestor conditii depinde in mare masura de pastrarea unui aspect fizic placut. Nu poti fi liber in exprimare, increzator in sine si sociabil, daca te temi ca proteza ta s-ar putea desprinde.

Nu poti fi sanatos daca nu poti manca tot ce iti ofera nutrientii necesari, de teama desprinderii protezei dentare.

Nu poti avea o viata sociala activa, daca nu te poti implica activ in anumite aspecte sociale, din cauza limitarilor impuse de purtarea unei proteze mobile.

Sistemul de implanturi Fast and Fixed te scapa de proteza mobila

Este un concept de tratament revolutionar cu implanturi dentare, care va permite sa uitati de proteza dentara mobila.

Mai mult: extractiile (daca sunt necesare), implantarea si fixarea lucrarii provizorii se fac intr-o singura zi.

Pacientii care sunt edentati sau sunt pe cale de a deveni astfel si care se simt prea tineri pentru a purta o proteza dentara clasica, pot opta acum pentru o dantura perfect adaptata nevoilor lor, pe un suport de implanturi performante.

SKY fast & fixed este un sistem eficient, cu rezultate vizibile imediat, confirmate de mai mult de 30.000 de pacienți.

Acest concept de tratament de la Bredent Medical se adreseaza in principal pacientilor edentati, dar care isi doresc revenirea la o viata fara teama generata de situatiile neplacute, care pot aparea atunci cand poarta o proteza dentara mobila.

In decursul unei singure zile pacientii primesc implanturile dentare si o lucrare protetica provizorie, fixa.

Zambeste fara teama ! Nu este niciodata prea tarziu pentru a trai toate placerile pe care viata ti le ofera.

Un zambet arata tuturor ca ai incredere in tine, ca esti o persoana prietenoasa și fericita. Asuma-ti responsabilitatea pentru propria sanatate, alege tratamentul cu implanturi dentare Fast and Fixed de la Bredent, pentru inlocuirea protezei dentare mobile si bucura-te din plin de viata !

Asadar, scapa de griji, prin Implanturile Fast and Fixed si scapa de proteza mobila !

Programeaza-te acum online sau prin telefon, la numerele 021.25.25.693  / 0754.902.562.