Bun venit la Clinica Medicala Sf. Stefan  ,

         Scopul nostru este acela de a oferi servicii stomatologice  excelente într-un cadru relaxant.
Echipa noastră medicală, asistentele dar şi tehnicienii, sunt gata să-i trateze şi consilieze pe toţi pacienţii nostri, pentru ca acestia să beneficieze de un zâmbet frumos şi sănătos.

 

         Personalul, a fost atent selectat de-a lungul timpului şi am reusit să formăm o echipă de profesionişti, care este într-o continuă perfecţionare prin participări la numeroase cursuri postuniversitare precum şi la congrese desfăsurate pe plan naţional si cel mai adesea pe plan international. În viziunea noastră, confortul pacientului primează şi de aceea oferim întotdeauna clienţilor noştri o ambianţă plăcută într-un spaţiu cald şi prietenos.

 

          Misiunea noastra este de a aplica cele mai moderne solutii pentru sanatatea si estetica dentara, aducand pacientilor siguranta si satisfactie, prin profesionalism,creativitate, responsabilitate si eficienta de care da dovada echipa clinicii noastre.
          Clinica Medicala Sf. Stefan doreste sa se mentina in topul celor mai performante clinici stomatologice atat din punct de vedere tehnic cat si dinperspectiva actului medical . Cu o prezenta activa in segmentul medical inca din 1998, Clinica MedicalaSf. Stefan ofera servicii de stomatologie, cardiologie, gastroenterologie , dermatologie,imagistica medicala , in conditii de siguranta ,rafinament si eleganta .

 

 

Pentru mai multe informatii , nu ezitati sa ne contactati :

 

 Contact    Programare Online

 

 

Parteneri  :

 


 


ameriza
Untitled
Logo_JPG
top_logo

 

 

sigla-smile-dent-206301

10582331_0