Implantologie

      Implantologia este specialitatea chirurgicală prin care dinții pierduți sau grav deteriorați sunt înlocuiți cu implanturi dentare.

      Implantul dentar este o soluție de înlocuire a dinților lipsă modernă si gândită pe termen lung, cu o abordare minim-invazivă. Acesta este practic un înlocuitor pentru rădăcina dintelui, si este de fapt un șurub de titan amplasat chirurgical în osul maxilar, acolo unde dintele lipsește. Rolul implantului este acela de a susține mai departe unul sau mai multi dinți artificiali. După inserarea implantului se asteaptă o perioadă (aproximativ 3-6 luni), pentru vindecarea locului. Apoi sunt aplicate bonturile protetice, care acționează ca niște ancore pentru dinții artificiali ce urmează să fie puși.

Un implant dentar este cea mai bună opțiune pentru pacienții care și-au pierdut unul sau mai mulți dinți din diverse motive. Nu de puține ori, implantul ajunge să le schimbe pacienților complet viața, căci aspectul plăcut și natural al rezultatului final al procedurii le redă acestora încrederea în sine. Rolul implantului este atât funcțional cât și estetic.

 

single-dental-implant-procedure

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru mai multe informatii , nu ezitati sa ne contactati :

 Contact    Programare Online