Îndreptarea dinților – acum mai rapidă ca niciodată prin Suresmile

indreptarea dintilor

Indreptarea dintilor este acum mai rapida prin SURESMILE.

Faptul ca ne dorim cu totii un zambet impecabil, frumos si plin de incredere nu mai este niciun secret. Pacientul care apeleaza la un medic ortodont aspira la o dantura dreapta, aliniata ce ii ofera atat un beneficiu estetic, insa si o facilitate in ingrijirea orala.

Cu toate ca ne dorim o dantura frumoasa ne este teama de tratamentele de lunga durata, de consultatiile nesfarsite la medicul stomatology sau de rezultatele nesigure. Teama de aceste aspecte a impins oamenii care au nevoie de tratamente ortodontice sa renunte la visul de a putea beneficia de servicii de calitate si de rezultate bune garantate.

Este important ca pacientii sa fie intotdeauna informati despre orice tehnologie noua aparuta in domeniul stomatologiei. Cu cat acestia sunt mai informati despre aparatura folosita in rezolvarea problemelor orale, cu atat le va fi mai usor sa ia decizia inceperii unui tratament care sa le readuca “zambetul pe buze”.

   Medicii stomatologi inteleg nevoia pacientului de a putea zambi mereu fara grija unei danturi inestetice. De aceea, in acest articol ne-am propus sa detaliem o noua tehnologie ortodontica moderna si cu rezultate rapide.

 

TEHNOLOGIA SURESMILE

 

   SURESMILE este cea mai avansata tehnologie pentru indreptarea dintilor.

Medicii stomatologi utilizeaza tehnologia SURESMILE, aceasta putand fi folosita in orice tip de problema ortodontica. Pacientii pot fi ajutati prin acest sistem Suresmile si prin amplasarea bracketilor si a arcurilor pe fata linguala (interna) a dintilor.

Astfel, bracketii si arcurile raman ascunsi in spatele dintilor pe toata durata tratamentului ortodontic.

BENEFICIILE TEHNOLOGIEI SURESMILE pentru indreptarea dintilor

 

  • Indreptarea dintilor RAPID, BLAND, PRECIS, PREVIZIBIL!
  • Indreptarea dintilor nu a fost niciodata mai usoara si mai rapida inainte de sistemul SURESMILE.
  • Pacientii care iau decizia de a incepe tratamentul ortodontic prin SURESMILE au beneficiul de a-si construi zambetul perfect aliniat intr-un timp foarte scurt. Fata de alte metode clasice unde rezultatele se observau dupa o perioada lunga, SURESMILE scurteaza timpul de actiune cu pana la 8 luni.
  • Poate cel mai mare beneficiu pentru pacientii ortodontiei: mult mai putine vizite la medicul stomatolog!
  • Planificarea si examinarea rezultatelor inainte de inceperea tratamentului propiu-zis (simularea tridimensionala), împreună cu radiografiile si fotografiile de diagnostic. Softul de planificare SURESMILE ii permite ortodontului sa faca o simulare virtuala a programului dumneavoastra de tratament chiar inainte de inceperea acestuia. Tratamentul va fi apoi personalizat pe baza acelui plan pentru rezultatul final dorit.
  • Sistemul SURESMILE permite ortodontului sa pozitioneze dintii cat mai precis la sfarsitul tratamentului. SURESMILE misca dintii mai direct si mai precis inspre pozitia lor ideala.
  • Indreparea dintilor prin tehnologia SURESMILE asigura un rezultat final perfect pentru pacient.

 

EXPERIMENTEAZA SI TU NOUA TEHNOLOGIE ORTODONTICA LA CLINICA MEDICALA SFANTUL STEFAN!

 

   Tehnologia SURESMILE este nouă în Europa. Cu ajutorul ei s-au tratat peste 100.000 de cazuri.

Utilizata la nivel internaţional de ortodonţi din întreaga lume, în special din SUA, sistemul de indreptarea dintilor este disponibil acum si in Romania.

   Clinica Medicala Sfantul Stefan doreste sa le ofere pacientilor sai servicii de cea mai buna calitate. Prin introducerea tehnologie SURESMILE, clinica stomatologica isi ajuta pacienti sa obtina un zambet impecabil printr-o dantura perfect aliniata.