Dinți strâmbi? Cel mai rapid tratament de îndreptare – SURESMILE

dinti strambi

Dinti strambi, implanturi dentare, extractii, nevoia unor fatete dentare si multe alte probleme ale sanatatii orale au repercusiuni destul de mari asupra oamenilor.

Este probabil de prisos sa reamintim ca zambetul detine o rata destul de mare aupra increderii pe care o avem in persoana noastra.

Un zambet frumos, sanatos intotdeauna va avea un rezultat benefic in ceea ce priveste interactiunea dintre oameni.

De a lungul timpului, stomatologia s-a preocupat de sanatatea danturii. Ea a incercat sa ofere rezultate prin care sa-si ajute pacientii in recapatarea, respectiv reconstruirea danturii.

Aprofuntand putin si ajungand in zona ortodontiei, multi dintre pacienti se confrunta cu dinti strambi.

Este important de evidentiat faptul ca aceasta anomalie nu reprezinta un dezavantaj doar din punct de vedere estetic, ci si igienic. Dantura este mult mai greu de curatat din moment ce ai dinti strambi. Dantura dreapta, pe langa beneficiul estetic, ofera si o facilitate. Aceasta facilitate consta in intretinerea sanatatii orale, deoarece periajul este mai usor.

Datorita problemelor pacientilor cu dinti strambi si datorita nevoii lor de a avea o dantura dreapta, aliniata, stomatologia a venit cu un ajutor revolutionary in ortodontie: Tehnologia SURESMILE.

AVANTAJELE SURESMILE!

Indreptarea dintilor nu a fost niciodata mai usoara!

  • Indreptarea dintilor RAPID, BLAND, PRECIS, PREVIZIBIL!
  • Indreptarea dintilor nu a fost niciodata mai usoara si mai rapida inainte de sistemul SURESMILE.
  • Pacientii care iau decizia de a incepe tratamentul ortodontic prin SURESMILE au beneficiul de a-si construi zambetul perfect aliniat intr-un timp foarte scurt. Fata de alte metode clasice unde rezultatele se observau dupa o perioada lunga, SURESMILE scurteaza timpul de actiune cu pana la 8 luni.
  • Poate cel mai mare beneficiu pentru pacientii ortodontiei: mult mai putine vizite la medicul stomatolog!
  • Planificarea si examinarea rezultatelor inainte de inceperea tratamentului propiu-zis (simularea tridimensionala), împreună cu radiografiile si fotografiile de diagnostic. Softul de planificare SURESMILE ii permite ortodontului sa faca o simulare virtuala a programului dumneavoastra de tratament chiar inainte de inceperea acestuia. Tratamentul va fi apoi personalizat pe baza acelui plan pentru rezultatul final dorit.
  • Sistemul SURESMILE permite ortodontului sa pozitioneze dintii cat mai precis la sfarsitul tratamentului. SURESMILE misca dintii mai direct si mai precis inspre pozitia lor ideala.
  • Indreparea dintilor prin tehnologia SURESMILE asigura un rezultat final perfect pentru pacient.

 

DE CE TREBUIE SA ALEGI SURESMILE DACA AI DINTI STRAMBI?

Desi in tara noastra sistemul de indreptare al dintilor SURESMILE a aparut in anul 2013, el a fost inventat inca din anul 2004.

Rezultatele obtinute prin expertiza ortodontului, tehnologia digitală 3D și tehnologia robotică transforma tehnologia SureSmile într-o adevarata artă!

Pe langa tratamentele ortodontice traditionale, tehnologia SURESMILE ofera precizie si predictibilitate.

Cu ajutorul acestui sistem se poate forma mult mai precis designul unei danturi, încă de la începutul tratamentului. În locul mișcării dinților unul câte unul în poziția corectă prin îndoirea manuală a arcurilor, SureSmile folosește o tehnologie 3D, care face acest proces mai eficient și mai direct.

Apoi, arcurile sunt îndoite cu precizie cu ajutorul roboților SURESMILE, după specificațiile specialistului ortodont. Aceste arcuri “inteligente” rețin pentru totdeauna prescripția medicului și sunt activate automat de temperatura corpului pacientului. Tot acest proces scurtează durata tratamentului și crește considerabil calitatea rezultatelor.  

 

Clinica Medicala Sfantul Stefan doreste sa le ofere pacientilor sai servicii de cea mai buna calitate. Prin introducerea tehnologiei SURESMILE, clinica stomatologica isi ajuta pacienti sa obtina un zambet impecabil printr-o dantura perfect aliniata.

Programati-va acum pentru un consult, la tel. 021.25.25.693  / 0754.902.562