Tehnologie ortodontică nouă – Dinți mai drepți mai rapid

ortodontie

SURESMILE – CEA MAI AVANSATA TEHNOLOGIE PENTRU DINTI DREPTI MAI RAPID!

   Ortodontii folosesc tehnologia avansata SURESMILE pentru a trata toate tipurile de probleme care tin de ortodontie. Astfel, pacientii care beneficiaza de procesul tehnologiei SURESMILE vor avea dinti drepti mai rapid!

Multi pacienti pot fi tratati cu ajutorul sistemului SURESMILE si prin amplasarea bracketilor si a arcurilor pe fata lingual (interna) a dintilor.

Bracketii si arcurile raman astfel ascunsi in spatele dintilor pe toata durata tratamentului.

 

DE CE SA RECURGETI LA TEHNOLOGIA AVANSATA SURESMILE PENTRU DINTI DREPTI MAI RAPID?

 

   In mod traditional, arcurile ortodontice sunt indoite manual. Acum, datorita folosirii tehnologiei SURESMILE, arcurile dumneavoastra vor fi produse in mod personalizat, prin folosirea unei tehnologii robotizate unice. Aceasta inseamna ca arcurile vor fi produse in mod specific pentru dantura dumneavoastra pentru dinti drepti mai rapid.

Studiile clinice au indicat o reducere semnificativa, atat a nevoii de consultatii, cat si a duratei totale a tratamentului, ca si mentinerea sau chiar ameliorarea calitatii rezultatului datorita gradului de precizie fara precedent al tratamentului SURESMILE.

 

AVANTAJELE TRATAMENTULUI SURESMILE! Dinti drepti mai rapid

 

  • Durata redusa de tratament – dinti drepti mai rapid (cu 30%, in medie)
  • Mai putine consultatii.
  • Sunt posibile multiple optiuni de tratament.
  • Planificarea si examinarea rezultatelor inainte de inceperea tratamentului propriu-zis (simulare tridimensionala)
  • Tehnologia SURESMILE ii ajuta pe ortodonti sa controleze deplasarea dintilor direct in pozitia planificata.

 

CUM FUNCTIONEAZA TRATAMENTUL SURESMILE?

 

   Softul de planificare SURESMILE ii permite ortodontului sa faca o simulare virtuala a programului dumneavoastra de tratament chiar inainte de inceperea acestuia. Arcurile sunt apoi personalizate pentru dintii dumneavoastra pe baza acestui plan.

 

PASUL 1. DIGITALIZARE

 

 

   La inceput, dintii dumneavoastra vor fi scanati cu un scanner tridimensional.

Folosindu-se un instrument de mana, se vor face fotografii in gura dumneavoastra pentru a se crea un model virtual tridimensional al dintilor.

 

PASUL 2. PLANUL DE TRATAMENT

 

Softul SURESMILE ii permite medicului dumneavoastra sa va analizeze muscatura din toate unghiurile posibile. Cu ajutorul instrumentelor de simulare SURESMILE, ortodontul dumneavoastra creeaza un plan de tratament optimizat si in intregime personalizat pentru dumneavoastra.

 

PASUL 3. ARCURI INDIVIDUALIZATE

 

 

Ulterior, robotii SURESMILE indoaie arcurile personalizate pentru dumneavoastra. Pe baza planului dumneavoastra de tratament digital, tehnologia SURESMILE va ofera mai multe arcuri personalizate care vor face ca dintii dumneavoastra sa se deplaseze usor si precis catre pozitia planificata.

   Ortodontia a evoluat foarte mult de a lungul anilor, oferindu-le medicilor ortodonti o aparatura din ce in ce mai moderna pentru a le reda zambetul perfect, mult visat pacientilor.

Este nevoie doar de cateva consultatii pentru pacienti pentru a le putea rezolva problema unei danturi strambe. Prin cele trei etape simple (digitalizare, planul de tratament, arcuri individualizate) SURESMILE asigura zambetul mult visat!

   Sistemul SURESMILE pentru dinti drepti mai rapid a aparut prima data in anul 2004, insa pacientii din Romania pot sa beneficieze de rezultataele tehnologiei garantate din anul 2013.

   Clinica Medicala Sfantul Stefan doreste sa le ofere pacientilor sai servicii de cea mai buna calitate. Prin introducerea tehnologie SURESMILE, clinica stomatologica isi ajuta pacienti sa obtina un zambet impecabil printr-o dantura perfect aliniata.

Programati-va acum pentru un consult, la tel. 021.25.25.693  / 0754.902.562