Conceptul SKY – fast and fixed de la Bredent

Fast and Fixed

Conceptul SKY- Fast and Fixed de la Bredent a aparut din dorinta satisfacerii necesitatilor pacientilor total edentati.

Ce este Conceptul SKY-Fast and fixed de la Bredent

Studiile au confirmat ca necesitatile pacientilor ce se confrunta cu situatia edentatiei totale, pentru a avea o  viata mai buna, sunt:

  • restaurarea fixa a danturii;
  • fara proceduri chirurgicale suplimentare de aditii osoase;
  • in timp cat mai scurt si la costuri accesibile.

Cercetarile in domeniu, ale companiei Bredent Medical, au avut ca rezultat un concept revolutionar, 3 in 1.

Astfel, prin conceptul Fast and Fixed, medicii pot oferi pacientilor, in timp record:

  • Extractii dentare
  • Inserarea tuturor implanturilor necesare
  • Restaurare provizorie

Principiile si calitatile din ADN-ul sistemului de implant dentar SKY sunt:

  • usurinta in utilizare;
  • claritate;
  • eficienta economica.

Conceptul SKY Fast & fixed a devenit un punct principal de  referinta in ceea ce priveste un tratament cu implanturi dentare eficient.

A fost proiectat ca o solutie salvatoare pentru „generația 50 plus”, adica pacientii care se confrunta cu perspectiva edentatiei totale, dar simt ca sunt prea tineri pentru o proteza mobila, sau pur si simplu nu doresc una.

SKY fast & fixed face posibila combinarea punctelor forte ale Bredent Group si a conceptului terapeutic bazat pe motto-ul „Chirurgie si protezare – totul, de la o singura sursa”.

Utilizatorii primesc un sistem testat si care se completeaza perfect, foarte simplu.

Implanturile dentare SKY, ale producatorului german Bredent Medical, reprezinta un real succes, confirmat de testul timpului.

Mai mult de 5000 de pacienti multumiti, a caror viata a fost schimbata in bine, confirma succesul acestui concept terapeutic.

Cum functioneaza sistemul de implanturi Fast and Fixed

In cazurile de edentatie totala (lipsa dintilor la nivel maxilar sau mandibular), in locul inserarii unui implant pentru fiecare dinte lipsa, Sistemul Bredent Fast & Fixed permite plasarea a doar 4 implanturi la nivelul mandibulei si a 6 implanturi la nivelul maxilarului.

Astfel se realizaeaza intreaga arcada de dinti, utilizand cele mai bune zone disponibile ale osului.

Implanturile oblice ale sistemului permit plasarea unor implanturi mai lungi, care sunt mai bine stabilizate in os si mai durabile.

Bredent Medical – adaptare continua la cerintele pacientilor

Schimbarea continua, combinata cu adaptarea la cerintele pacientilor, conduce catre succes. Sistemul de implant dentar german a fost sistematic imbunatatit.

Caracteristicile inovatoare ale produselor si conceptelor sale au fost intotdeauna bazate pe rezultatele curente ale cercetarii stiintifice si cerintele utilizatorilor, pentru a putea oferi pacientilor restaurari dentare de cea mai buna calitate.

Bredent a brevetat  o tehnica de imbunatatire a suprafetei implantului –  Osseo Connect® (OCS®).

Aceasta inovatie asigura o buna osteointegrare a implanturilor Bredent, avand la baza metoda de sablare si tratament acid la inalta temperatura.

Permanent in cooperare cu utilizatorii, Bredent Group continua sa dezvolte concepte complexe terapeutice pe care le pozitioneaza cu succes pe piata, atat pentru pacientii tineri, cu accent pe restaurarile uni-dentare, precum si pentru pacientii in varsta.

Cu un total de mai mult de 600.000 de implanturi dentare, in 13 ani, SKY se numara printre sistemele de implant dentar ce s-au impus in mai mult de 20 de tari, locul fruntas din clasamente fiind confirmat in mod repetat, in publicatii stiintifice importante.