Dinti ficsi in 24 de ore, prin sistemul revolutionar de implanturi Bredent

Dinti ficsi in 24 de ore

Dinti ficsi in 24 de ore? Cine s-ar fi gandit acum 20 ani, de exemplu, ca ar putea sa beneficieze de un tratament stomatologic de o asemenea complexitate, intr-un timp atat de scurt?

Astazi este posibil, gratie inovatiilor in domeniul medicinei dentare, ce continua sa uimeasca atat cercurile stiintifice, cat si pacientul obisnuit.

Oamenii de stiinta sunt permanent in cautare de solutii rapide, eficiente si cat mai accesibile, pentru beneficiul pacientilor si medicilor.

Una dintre cele mai inovative descoperiri in spectrul stomatologiei este sistemul de implanturi Fast & Fixed, de la Bredent.

Fast & Fixed este un sistem modern, revolutionar, de refacere in totalitate a danturii pierdute cu ajutorul implanturilor.

Este cea mai rapida metoda de reconstructie a zambetului, bazata pe tehnologie germana.

Fast & Fixed inseamna dinti ficsi in 24 de ore, dinti cu care pacientii pot manca, vorbi si zambi imediat dupa operatie, reluandu-si astfel viata sociala, in timp record.

Procedurile de extractie, implantare si restaurare temporara se fac pe parcursul unei singure zile.

Posibilitatea de planificare exacta, anticipata, a timpului si a costurilor elimina riscul, atat pentru medic cat si pentru pacient, de a fi in posturi neplacute generate de situatiile in care timpul, costul, sau chiar ambele ar fi fost necunoscute intr-o „ecuatie magica”.

In cazul implanturilor dentare clasice, ulterior inserarii implantului, urmeaza o perioada de vindecare, timp in care implantul se osteointegreaza, perioada cuprinsa intre 4 si 6 luni. Dupa aceasta perioada, medicul va atasa de implant un bont protetic si o coroana dentara.

Cu Fast & Fixed nu este nevoie de aceasta perioada. In sistemul Fast & Fixed se utilizeaza implanturi drepte si implanturi angulate la 35 de grade, pe care se ataseaza lucrarea dentara, realizata in cateva ore de la inserarea implanturilor.

Pentru tratamentele de implantare clasica, dinte cu dinte, in cazul pacientilor total edentati (care au toti dintii lipsa) cu un timp in urma, sunt necesare operatii chirurgicale de aditie osoasa.

Mai exact, pacientii edentati total, care o perioada de timp au purtat proteze dentare, prezinta o serie de modificari ale oaselor maxilare:

-Procesele alveolare nestimulate de forte masticatorii se atrofiaza, adica isi micsoreaza semnificativ dimensiunile.

-Sinusurile au tendinta de a pneumatiza, adica de a-si mari volumul in detrimentul osului. Sunt astfel situatii in care osul in zona laterala a maxilarului are dimensiuni foarte mici, facand imposibila inserarea implanturilor dentare fara interventii de aditii osoase sau transplant de os autolog.

Sistemul inovativ de la Bredent anuleaza aceasta necesitate, scutind pacientul de aceste operatii de aditie osoasa.

Cand vorbim despre acest sistem revolutionar, care ofera pacientilor dinti ficsi in 24 de ore, vorbim despre tehnici de anesteziere performante, care va ajuta sa nu simtiti nimic pe toata durata tratamentului.

   Aveti toti dintii lipsa sau majoritatea dintilor lipsa, iar cei ramasi nu mai pot fi salvati ?

Va asteptam la Clinica Sfantul Stefan, pentru a afla cum sistemul de implanturi dentare Fast & Fixed va poate schimba viata, prin dinti ficsi in 24 de ore !

SUNATI ACUM PENTRU O PROGRAMARE, LA NUMERELE DE TELEFON 021 25 25 693 / 0754 902 562, SAU VIZITATI-NE, SUNTEM IN PIATA SFANTUL STEFAN, NR.13B, SECTOR 2, BUCURESTI.