Promoție pentru doi!

promotie pentru doi

Ca un cadou simbolic din partea noastră pentru luna Februarie, îți oferim un pachet pentru doi, la preț de unul! Vino la noi în clinică și plătești o consultație și un detartraj în loc de două! Perioada promoției este 13-26 februarie!

În mod ideal vă așteptăm și cu o radiografie panoramică! În baza acesteia și a consultației noi îți vom putea trimite planul de tratament sau recomandările noastre de prevenție.

Pleci de la noi nu doar cu detartrajul făcut, dar și conștient de ce alte lucruri ai de rezolvat în viitor! Iar noi considerăm că e mai bună prevenția decât combaterea! Recomandăm tuturor să viziteze medicul stomatolog la fiecare șase luni.

Te așteptăm așadar cu iubitul, iubita, soțul sau soția. Beneficiați amândoi de consultație individuală și igienizare profesională, detartraj, la prețul de 250 de lei.

Zâmbim românește, iubim românește!

Despre detartraj am mai povestit și în acest articol, dar vă invităm să reluați și informațiile de mai jos!

Detartrajul este o procedura stomatologica neinvaziva prin care se indeparteaza placa bacteriana si depozitele de tartru de pe dinti, lasand in urma suprafete netede, lustruite, curate, neretentive.

Indicatii:
· pentru a preveni gingivita, parodontoza
· pentru a avea o igiena corespunzatoare a cavitatii bucale
· pentru a preveni sangerarile bucale
· pentru a preveni halitoza.

Pe noi ne găsiți și pe Facebook, Instagram și Twitter.

Programări la: 021.25.25.693 / 0754.902.562 de luni până vineri de la 09:00-20:00.

Adresa: Piata Sfantul Stefan, numarul 13B, Sector 2, Bucuresti.